Velkommen til Frafjord Spa som ligger i en kjempeflott natur, ca 10 min fra den populære Månafossen. Ta deg gjerne en fottur til Kjærag eller Preikestolen fra Frafjord. Frafjord ligger ca 1 times kjøring fra Stavanger. Den fantastiske naturen gjør Frafjord som skapt for rekreasjon og velvære.

nakkemassasje

Hva er Spa?

Vi må tilbake til 1600-tallet for å finne opprinnelsen til SPA. På denne tiden hadde byen Spa, i Belgia sin storhetstid med sine kurbad basert på varme kilder. Mennesker fra hele verden kom for å ta bad, blant annet for å kurere sykdom.

Spa er i dag en internasjonal betegnelse på en moderne kurbadvirksomhet som omfatter sunt kosthold, pleie av kroppen, nedstressing, fysisk- og mental mosjon.

Spa-filosofien kan sammenfattes med ord som: helhetstenkning for kropp og sjel, harmoni og balanse, ny energi, inspirasjon og positive opplevelser.

Defenisjonen på Spa: En helhetstenkning rundt det å øke følelsen av velvære gjennom profesjonelle og varierte behandlinger som oppmuntrer til fornyelse av mental- og fysisk helse.